Кличко не піде до Парламенту

Это сообщение из категории [ Новости Украины ]

Я несколько поражаюсь украинским политикам. Вот скажите мне, какого черта быть №1 в списке партии на парламентских выборах, если ты являешься мэром Киева и идти в парламент не будешь? Это можно расценивать как две вещи. Первое – это реклама партии, так как люди голосуют за партию из-за того, какие там люди. Второе – как золотой парашют, мол если с “мэрством” не получиться, то можно вернуться депутаты. Вот что это за хрень такая? Не идешь в парламент – нафиг с первого места в списке партии. Посмотрите как поступил Садовой с “Сапопоміч”. Садовой является мэром Львова и покидать данный пост не имеет желания. Поэтому он в своей партии на 50м месте, да еще и как красиво заявил на вопрос “почему вы на 50 месте, а не на 1м?”. Садовой ответил: “Потому что те люди, которые в списке передо мной, лучше меня”. В данном случаи БПП поставив на 1е место Виталия Кличка, поступил не красиво. Хотя судя по рейтингам, они уже тогда понимали, что много не наберут, крутили как могли. Печаль, “жити по новому” еще не наступило.

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що не проміняє свою нинішню посаду на депутатський мандат.

“Я неодноразово заявляв, що кияни дали мені великий кредит довіри, щоб реалізувати необхідні реформи, у киян великі очікування, і я ні в якому разі їх не підведу. Але, взявши на себе відповідальність і очоливши об’єднаний список, я веду до Верховної Ради своїх партійців-політиків, які повинні реалізувати очікування людей не тільки в Києві, а й у всій країні, впроваджувати реформи. А в парламент з посади мера я не піду”, – цитує київського очільника прес-служба КМДА.

“Від нового парламенту у мене великі очікування. Столиця і парламент повинні співпрацювати. Нам потрібно прийняти багато законопроектів. Один з ключових – зміни до законодавства щодо зарахування до доходів бюджету міста Києва податку на доходи фізичних осіб. Всі говорять про децентралізацію влади та бюджету. Тому податки киян повинні залишатися в Києві. На сьогодні дефіцит міського бюджету – понад 3 млрд (грн) і при цьому більш 8 млрд (грн) у нас щорічно вилучають”, – заявив міський голова.

Нагадаємо, на виборах в Раду Кличко балотувався з Блоком Петра Порошенка, в якому він очолив партійний список.

Оцінити:
ФигняОтлично (Еще не оценили)
Завантаження...
Популярність: 696 views


Ви можете слідкувати за всіма оновленнями цієї теми через RSS 2.0 feed. Ви можете залишити відгук, або trackback з вашого сайту.

Оставить комментарий