PayPal ввела обмеження на анонімні платежі в Росії

Это сообщение из категории [ Новости России ]

МОСКВА, 17 жовтня. /ТАСС/. Міжнародна платіжна система PayPal ввела обмеження на електронні платежі в Росії у відповідності з пакетом антитерористичних поправок. Про це йдеться в новій угоді, яка набуде чинності 18 листопада 2014 року.

Тепер фізичні особи, які не пройшли перевірку особи не можуть мати на рахунку понад 15 тис. руб. Максимальна сума разового грошового переказу становить 15 тис. руб., при цьому загальна сума електронних переказів, вхідних і вихідних, протягом одного місяця не може перевищувати 40 тис. руб. Якщо особу встановлено, залишок на рахунку не може перевищувати 550 тис. руб., максимальна сума разового перекладу також становить 550 тис. руб. Переказ коштів можна здійснювати в іншій валюті, еквівалентній максимальної суми, що зазначається в угоді.

Нові правила PayPal забороняють юридичним особам і індивідуальним підприємцям переводити гроші користувачам, що не пройшли ідентифікацію. Загальна сума переказу користувачеві за кордон не може перевищувати $5 тис.

“Зміни в угоді з користувачами PayPal набудуть чинності 18 листопада 2014 року. Це стандартна регулярна процедура, яка зазвичай проводиться, якщо потрібно оновити умови обслуговування наших користувачів. Законодавчі зміни лише одна з причин для таких оновлень, які проводяться не тільки в Росії, але і за кордоном”, – пояснила ТАСС прес-секретар PayPal в Росії Галина Скаткина.

Згідно із законом, входить у так званий антитерористичний пакет і вводящему обмеження на анонімні платежі, для ідентифікації користувача в режимі реального часу потрібно буде представити номер мобільного телефону, номера паспорта і номер ІПН, СНІЛС або поліса ОМС за вибором. Також є можливість ідентифікації через договір з мобільним оператором і банками.

Джерело: itar-tass.com

Барыги будут недовольны! 🙂 А вместе с ними и хомячки, любители качественных вещей с прогнившего запада и Америки 🙂

Оцінити:
ФигняОтлично (Еще не оценили)
Завантаження...
Популярність: 2 011 views


Ви можете слідкувати за всіма оновленнями цієї теми через RSS 2.0 feed. Ви можете залишити відгук, або trackback з вашого сайту.

Оставить комментарий