Артур Герасимов и «БЄС» ЙОГО ЗНАЄ

Это сообщение из категории [ Политика ]

Виборча кампанія до Верховної Ради в розпалі. Тисячі кандидатів наввипередки переконують громадян віддати за них свій голос 26-го жовтня. Хто всі ці люди? «Слідство.Інфо» вирішило ретельно дослідити виборчі списки та мажоритарників від основних політичних сил. Протягом жовтня ми покажемо вам те, що хотіли б приховати від громадян відомі політики. Та розповімо, ким насправді є кандидати, про яких ви раніше навіть не чули. Наш перший матеріал – про одного з представників блоку Петра Порошенка.

Президент України має бути задоволений: усі соцопитування свідчать, що виборчий блок його імені має найвищий рейтинг – близько двадцяти семи відсотків. Це означає, що Порошенку вдасться завести за списками до Верховної Ради не менше сімдесяти депутатів.

«Я наголошую, що у виборчому списку моєї політсили немає колишніх регіоналів-депутатів парламенту, немає тих, хто голосував за закони “16 січня”, нікого, за кого мені мало бути соромно», – заявив Петро Порошенко.

А чи не соромно президенту за кандидатів, які безпосередньо пов’язані з донбаськими бойовиками? Один з них – Артур Герасимов.

«Каждый из вас хочет добиться в жизни успеха! Но добиться успеха без постоянного движения вперед, без развития – невозможно», – ділиться секретом кандидат.

Рух вперед для Артура Герасимова – очевидний. У 2012-му він уже балотувався до Верховної Ради. Йшов як мажоритарник по 51-му округу в Горлівці Донецької області, але програв. Зараз шанси потрапити до парламенту у нього майже стовідсоткові – у списку блоку Порошенка він на сорок третьому місці. Та виборча кампанія дворічної давнини проливає світло на справжні зв’язки Артура Герасимова. Кандидат у депутати був членом команди скандального луганського бізнесмена Сергія Шахова. А керівником служби безпеки «команди» Шахова в Горлівці тоді був… Ігор Безлер. Так, той самий Безлер, нині більш відомий як лідер горлівських бойовиків на прізвисько «Бєс».

Два роки тому горлівський політик Володимиром Веселкін зняв на відео, як невідомі заклеюють листівками члена команди Шахова всі живі поверхні міста.

– Вы клеите сейчас Артура Герасимова. Вы на него работаете? – Да. – Вам за это платят деньги? – Ну вон идите, там разговаривайте!

Незабаром на допомогу до наклеювачів листівок прибуло начальство зі штабу.

— Какие проблемы? Камеру уберите!!! – Я журналист! – Да я тоже журналист! Камеру убери! – Я журналист! – Меня сымать низя!

Ігор Безлер – провокує конкурента Артура Герасимова на сутичку.

— Ну поразмахивай пистолетом! Поразмахивайте…

Які інші делікатні завдання виконував Ігор Безлер для нинішнього президентського ставленика Герасимова? Чи підтримують вони досі стосунки? Про це ми спробували розпитати самого кандидата. На жаль, увесь цей час Артур Герасимов був недоступний, хоча знав про наше прохання дати коментар.

Більше про давню дружбу міг би розповісти лідер горлівських бойовиків. Однак він більше любить звернення у традиційному для терористів стилі. «Я теперь буду брать по одному пленному и буду допрашивать. Но после допроса все эти сволочи, они будут уничтожены».

Список блоку Петра Порошенка виявився настільки багатим на скомпрометованих персонажів, що ми встигли розповісти лише про одного з них. Обіцяємо вам розслідування про інших кандидатів та інші партії.

/Дмитро Гнап

Джерело:

Оцінити:
ФигняОтлично (Еще не оценили)
Завантаження...
Популярність: 2 409 views


Ви можете слідкувати за всіма оновленнями цієї теми через RSS 2.0 feed. Ви можете залишити відгук, або trackback з вашого сайту.

Оставить комментарий