У Вищому госпсуді 5 суддів виявилися мільйонерами

Это сообщение из категории [ Политика ]

Тоже мне, неожиданность… И это только то, что на поверхности. Судить и садить!

П’ять суддів Вищого господарського суду – офіційні мільйонери. Судді Світлана Бакуліна, Алла Демидова, Інна Алєєва, Геннадій Кравчук й Іван Волік задекларували більше мільйона гривень доходів за 2013 рік. Про це йдеться у сюжеті програми Радіо Свобода «Схеми».

Так, наприклад, заступник голови суду Геннадій Кравчук у 2013 році заробив 1,8 мільйона гривень. Більша частина цього прибутку – подарунки і призи (1,2 мільйона гривень). Це вказано у майновій декларації Кравчука, розміщеній на офіційному сайті Вищого господарського суду України. Хоча сам Геннадій Кравчук у коментарі журналістам «Схем» намагався все заперечити: «Немає у мене призів і подарунків. Я не приймав».

Понад 3 мільйона гривень задекларувала Світлана Бакуліна. Майже усі кошти у неї – це спадщина. Ще 200 тисяч – дивіденди. Утім, без деталей, звідки саме. Іван Волік і Алла Демидова також, згідно офіційних декларацій, отримали гроші у спадок.

Оцінити:
ФигняОтлично (Еще не оценили)
Завантаження...
Популярність: 800 views


Ви можете слідкувати за всіма оновленнями цієї теми через RSS 2.0 feed. Ви можете залишити відгук, або trackback з вашого сайту.

Оставить комментарий