Богатирьову огосили у розшук

Это сообщение из категории [ Новости Украины ]

Не прошло и три года… У меня сложилось такое впечатление, что генеральная прокуратура сначала ждет, когда нужные люди покинут нашу страну, убеждаются в этом и только потом начинают расследовать и выбивать постановление суда о взятии под стражу. Тем временем Лукьяновское СИЗО переполнено людьми, которые украли палку колбасы или разбили стекло. Такие люди годами сидят в СИЗО ожидая суда, а тем временем те, кто крали миллиарды и миллионы спокойно уезжают жить на широкую ногу в фашистскую Москву.

Колишнього віце-прем’єр-міністра України — міністра охорони здоров’я України оголошено у розшук. Про це повідомили у прес-службі ГПУ.

Генеральна прокуратура України проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом розтрати та заволодіння коштами державного бюджету України в особливо великих розмірах службовими особами Міністерства охорони здоров’я України, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Встановлено, що колишній віце-прем’єр-міністр України — міністр охорони здоров’я України, діючи умисно, за попередньою змовою групою осіб, в особистих інтересах та інтересах третіх осіб, використовуючи надані повноваження всупереч інтересам служби, заволоділа бюджетними коштами у сумі понад 6 млн грн.

20 жовтня колишньому міністру охорони здоров’я України винесено повідомлення про підозру у вчиненні вказаного злочину.

21 жовтня 2014 року її оголошено у розшук постановою слідчого Генеральної прокуратури, а 23 жовтня судом надано дозвіл на затримання вказаної особи та доставлення до суду для розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Цього ж дня суд виніс постанову про накладення арешту на майно екс-міністра та її чоловіка, а саме: 3 квартири в м. Києві, апартаменти в м. Ялта і 3 будинки в с. Підгірці Обухівського району Київської області.

Наразі вживаються заходи щодо притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до вчинення зазначеного кримінального правопорушення.

Оцінити:
ФигняОтлично (Еще не оценили)
Завантаження...
Популярність: 705 views


Ви можете слідкувати за всіма оновленнями цієї теми через RSS 2.0 feed. Ви можете залишити відгук, або trackback з вашого сайту.

Оставить комментарий