Син Литвина: молодший із клану лицемірів

Это сообщение из категории [ Политика ]

Втеча «гаранта» до Ростова застала Володимира Литвина в досить делікатному становищі: мешканці Полісся навряд чи пробачать йому голосування за диктаторські закони 16 січня та роль придворного блазня, яку колишній спікер відігравав упродовж двох років при фракції Партії регіонів.

Що стосується генерала Петра Литвина, то його можлива участь у виборах є знущанням над вдовами українських військових, чоловіки яких загинули під час війни на сході. Як зауважив заступник голови Дніпропетровської ОДА Геннадій Корбан, Петро Литвин показав себе «зрадником та дезертиром, кинувши напризволяще армію, якою командував у зоні АТО». Враховуючи те, скільки життів забрали бойові дії, в окрузі на Житомирщині йому ловити нічого, а з’являтися на люди – взагалі ризиковано.

25 січня 2014 року, коли «революція гідності» досягла свого апогею, а на барикадах оплакували перших жертв режиму, за 300 метрів від Майдану – у престижному столичному п’ятизірковому готелі «Інтерконтиненталь» співала Вєрка Сердючка, Філіп Кіркоров, ВІА Гра та ще десяток зірок естради різного ґатунку. Привід для веселощів – весілля сина Володимира Литвина Івана та дочки депутата від Партії регіонів Андрія Деркача Тетяни Терехової.

Очевидці події з числа обслуговуючого персоналу готелю пізніше розповіли, що лише за «кухню» Литвин «відвалив» близько 2 мільйонів гривень. Скільки «зелених» пішло на гонорари «зіркам» не уточнюється, але знаючи апетити селебрітіс, мова йде про астрономічні суми. Більше того, охоронці не дозволяли офіціантам зайвий раз сходити в туалет і забрали в них телефони – боялися, аби фото з гульбища не потрапили в народ, який в цей час мерзнув на барикадах за кілька сотень метрів від епіцентру святкового дійства.

Зрештою, колосальні засоби безпеки не втримали скандальну новину за зачиненими дверима і вона миттєво розлетілася в інформаційному просторі, а деякі ЗМІ навіть розпочали відверто цькувати Івана Литвина.

Але минуло півроку і Ваня, оговтавшись від скандальної історії, рушив під патронатом батька в похід за депутатським мандатом. Яка користь на законодавчій ниві з 25-річного мажора – невідомо.

У своєму житті молодший Литвин прославився лише тим, що кілька років тому організував бізнес з тюнінгу автівок, який з тріском провалився. Та, схоже на те, що питання фінансового забезпечення у юнака ніколи не стояло. У ЗМІ гуляє інформація про те, що Ваня Литвин розсікає вулицями Києва на шикарному позашляховику “Mercedes G500” вартістю два мільйона гривень.

Але, судячи з усього, кілька мільйонів для клану Литвинів – копійки. Як зазначає видання «Цензор», ще кілька років тому дружина спікера Тетяна Литвин засвітилася в одному ганебному бізнес-проекті в Криму.

В селищі Ореанда під Ялтою був знищений дитячий садок, а на його місці побудований житловий комплекс «Ореанда-Плаза» – три багатоповерхових будинки з рестораном, салоном краси, критим басейном в 17 метрів, тренажерним залом і вертолітним майданчиком на даху. Лаври Януковича не давали спокою?

Пізніше частка Тетяни Литвин перейшла члену партії Литвина, колекціонеру вертольотів Івану Атаманенку. Однак, самі мешканці Ореанди вважають, що той лише прикриває інтереси Литвина в цьому проекті.

Але повернімося до нашого «героя» – Івана, який «іде у депутати». Судячи з методів, які застосовуються ним у передвиборчій боротьбі, він ризикує дуже швидко переплюнути за рівнем скандальності свого одіозного батька. З різних населених пунктів почали надходити сигнали щодо спроб штабу молодшого Литвина купити голоси виборців за сто гривень. Очевидно, клан Литвинів вважає, що саме такою має бути роздрібна вартість одного мешканця Житомирської області.

Але найцікавіше інше. Очевидці розповідають, що під час зустрічей із виборцями Іван Литвин вдає із себе героя антитеророристичної операції на сході. Мовляв, боронив Україну від клятих окупантів. От тільки виникає питання де, коли і кого «боронив» молодший із клану Литвинів. Бо ніхто з тих, хто сьогодні дійсно відстоює незалежність на сході, про солдата Литвина не чув. Зате всі добре чули про весілля під час смертей на майдані та «подвиги» на фронті його іменитих дядьків. Один, як ми вже писали, ганебно покинув свою армію на полі бою і втік, а інший, обіймаючи посаду голови Прикордонної служби, залишив дірявий кордон, через який терористи отримують провізію та підкріплення.

Цинізм у політиці – явище звичне і буденне. Але такого цинізму, який демонструє клан Литвина, Житомирщина донині не бачила.

Джерело: Элита Страны

Читайте так же: Ваня Литвин  сын Владимира Литвина и

Оцінити:
ФигняОтлично (Еще не оценили)
Завантаження...
Популярність: 1 775 views


Ви можете слідкувати за всіма оновленнями цієї теми через RSS 2.0 feed. Ви можете залишити відгук, або trackback з вашого сайту.

Оставить комментарий