СБУ затримала завербованого спецслужбами РФ блогера

Это сообщение из категории [ Новости Украины ]

Контррозвідка Служби безпеки України спільно з прикордонниками затримала громадянина України «М», уродженця м. Луганськ, 1990 р.н., який намагався виїхати на тимчасову окуповану територію АР Крим для отримання чергового завдання від співробітників російської спецслужби.

Встановлено, що «М» був завербований ФСБ ще у березні ц.р. під час перебування на півострові. Повернувшись в Україну, зловмисник за завданням свого координатора із ФСБ поширював у соціальних мережах матеріали антиукраїнського спрямування, неправдиву інформацію для дискредитації державної влади України, компрометації ходу антитерористичної операції. Крім того, він створив навколо себе інтернет-спільноту, через яку пропагував утворення т.зв. «Новороссии», закликав підтримувати терористичну діяльність на Сході України.

Зловмисника було затримано під час перевірки на пункті пропуску автобусу, який прямував з Луганська до Ялти. За його словами, він виїжджав на зустріч зі своїми кураторами для отримання нових завдань з дестабілізації ситуації в Україні.

Стосовно затриманого розпочато кримінальне провадження за ч 1. ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України.

Отличная новость, таких провокаторов и агентов в интернете уж очень много. Российское ФСБ уже давно работает на ниве Интернет технологий. Поэтому их присутствие в Интернете достаточно велико и средства вкладывают в Интернет пропаганду огромнейшие. А нашему СБУ рекомендую более продуктивно использовать пойманных блогеров. Если не знаете как, свяжитесь со мной, я вас проконсультирую 😉

Оцінити:
ФигняОтлично (Еще не оценили)
Завантаження...
Популярність: 568 views


Ви можете слідкувати за всіма оновленнями цієї теми через RSS 2.0 feed. Ви можете залишити відгук, або trackback з вашого сайту.

Оставить комментарий