Проросійські бойовики транспортують зібраний в Україні урожай в Росію

Это сообщение из категории [ Новости Украины ]

Міністр аграрної політики і продовольства України Ігор Швайка заявив, що проросійські бойовики транспортують зібраний в Україні урожай в Росію.

Швайка зазначив, що Мінагрополітики шукає механізми компенсації аграріям втрат, викликаних проведенням бойових дій. За його словами, зараз є логістична проблема: транспортування зерна утруднена внаслідок руйнування бойовиками залізничних шляхів. Тому аграрії Сходу повинні продавати зерно на 300 грн. дешевше і доставляти його автомобільним транспортом.

І в даний час існує два варіанти вирішення проблеми.

«На наступному тижні ми зберемо аграріїв Донбасу у нас, щоб обговорити подальші кроки на шляху до вирішення проблем. Зараз говоримо або про побудову нового терміналу поблизу Куп’янська або нової залізничної гілки. Втім, це питання не одного дня, тому зараз повинні узгодити такі дії», – сказав Міністр Ігор Швайка

Крім того він додав, що проросійські терористи присвоюють зібраний українськими аграріями урожай і транспортують його в Ростовську область РФ.

Оцінити:
ФигняОтлично (Еще не оценили)
Завантаження...
Популярність: 1 895 views


Ви можете слідкувати за всіма оновленнями цієї теми через RSS 2.0 feed. Ви можете залишити відгук, або trackback з вашого сайту.

Оставить комментарий