Гонтаревій не продали $200 в банку

Это сообщение из категории [ Новости Украины ]

Голова Національного банку України Валерія Гонтарева в понеділок, 6 жовтня, після прес-конференції вирішила в присутності журналістів здійснити купівлю $200 в найближчому відділенні банку, але їй це не вдалося.

Як повідомляє Forbes, найближчим відділенням банку виявилося відділення «Сбербанку Росії»: операціоністка не продала іноземну валюту очільниці НБУ і ніяк не пояснила таку позицію.

Валерія Гонтарева також заявила, що Нацбанк скерував достатньо валюти для підтримки кас банків, аби кожен бажаючий міг придбати валюти на 3 тис. грн. А якщо банк не продасть клієнту стільки валюти, він може бути оштрафований.

АТ «Сбербанк Росії» є 100% дочірнім банком ВАТ «Сбербанк Росії» – найбільшого банку в Російській Федерації та СНД.

Нагадаємо, Нацбанк дозволив фізособам купувати валюти лише на 3 тис. грн на день.

Цього тижня Нацбанк збирається продати на міжбанку до $300 млн за єдиним курсом, зокрема $200 млн для задоволення потреб клієнтів банків.

Ось так обісралась Валерія Гонтарева, Україні везе не тільки на політиків, але й на “управлінців”. Цікаво, їй журналісти на вухо не сказали: “Ну що, купила!??!!?!”

Певне після цього вона заявила: Отказ банка продать $200 является основанием для штрафа

Оцінити:
ФигняОтлично (Еще не оценили)
Завантаження...
Популярність: 1 232 views


Ви можете слідкувати за всіма оновленнями цієї теми через RSS 2.0 feed. Ви можете залишити відгук, або trackback з вашого сайту.

1 Комментарий для “Гонтаревій не продали $200 в банку”

Trackbacks

  1. Отказ банка продать $200 является основанием для штрафа — глава НБУ | Официальный Блог TranceFM`a

Оставить комментарий