Юрий Николов – список мажоритарників, за яких я б нізащо не голосував

Это сообщение из категории [ Политика ]

аналитический обзор от журналиста и основателя проекта “Наші гроші” Юрия Николова
Це список мажоритарних кандидатів у нардепи, за яких я б не голосував за жодних обставин, якби був прописаний у відповідних округах.

Відразу оговорюсь – перелік далеко не повний, і про багатьох персонажів буде йти мова у наступних публікаціях. Також наголошую, цей перелік абсолютно суб’єктивний і у редакції «Наших Грошей» він не голосувався та не погоджувався.

Жоден з тих, хто входив до фракції Партії регіонів. Мова йде за таких одіозусів як Сергій Ківалов (округ №135) чи Сергій Клюєв (№46), та менш знаменитих, як Сергій Кацуба (№92) та його батько Володимир Кацуба (№175). Цей список значною мірою відображений на сайті «16-го.wtf» – це нардепи, які 16-го січня проголосували за пакет законів, якими Янукович хотів ввести в Україні деспотію по російському сценарію. Після того голосування Майдан і перейшов у криваву фазу…

Жоден з професійних зрадників. Мова йде за таких як:

Давид Жванія (згадайте його «мєтанія» від Ющенка до Януковича, а тепер до Порошенка), отримав можливість балотуватись від «Блоку Петра Порошенка» (БПП) у окрузі №140.
Микола Катеринчук – також має ярлик від БПП на округ №13 (згадайте його ігри в КиївЗраді часів Черновецького).
Сергій Міщенко (округ №98) – не має конкурента від БПП, тобто від найпопулярнішої зараз партії. А варто згадати як цей кум Артема Пшонки боровся з корупцією в аеропорту «Бориспіль» аж до тих пір, поки його оточення не отримало монополію на аеропортові таксі.

Жоден з професійних пристосуванців. Мова йде за таких як:

Анатолій Клименко (округ №29), у 2004 році був довіреною особою кандидата на пост президента України Януковича, а у 2007 році отримав пост замміністра транспорту в уряді Тимошенко.
Максим Бурбак (округ №204), брат однокласника Яценюка спочатку отримав крісло міністра інфраструктури, а коли стало зрозуміло що корупції у цій сфері менше не стало (згадайте, що робиться в «Укрзалізниці»), отримав ярлик від «Народного Фронту» Яценюка-Турчинова.
Іван Куліченко (округ №28), був собі провладним мером Дніпропетровська, а тепер отримав ярлик від БПП.
Геннадій Черствий (округ №32) і Ольга Бабенко (округ №33) отримали ярлики від «Батьківщини» Юлії Тимошенко. Хоча вони працюють на керівних посадах у криворізькій фірмі «Крост», яка натендерила понад 300 млн грн. за два роки після обрання мером Кривом Рогу Юрія Вілкула (Партія регіонів), батька того самого віце-прем’єра.
Володимир Соколовський (округ №33) отримав ярлик від «Народного Фронту» Яценюка-Турчинова. Зараз він представляється як радник директора власної фірми «Інтер-Бізнес Інжиніринг». Однак ще минулого року він був членом правління ПрАТ “Метал Юніон” Руслана Циплакова, який разом з молодшим сином Януковича заснував ралійну команду «Ferrari Team Ukraine».
Олександр Лівік (округ №131) – отримав ярлик від БПП, хоча на позаминулих президентських виборах був довіреною особою Януковича, обрався депутатом Миколаївської облради від Партії регіонів і є бізнес-партнером депутата Миколаївської міськради Сергія Дятлова (ПР), чий син Ігор Дятлов очолював Миколаївську облраду за часів Януковича також від ПР. При цьому батько Лівіка є другом лідера миколаївської організації ПР екс-губернатора Миколи Круглова.
Денис Москаль (округ №190), столичний забудовник і старий друг біглого «тушканчика» Андрія Портнова отримав ярлик від БПП.

Жоден з експонатів смітника історії. Мова йде за таких як:

Віктор Балога (округ №69), його брати Павло (№71) та Іван (№73), двоюрідний брат Василь Петьовка (№72)
Володимир Литвин (округ №65) та його син Іван (№66).
Окремо плюнув би у сторону Порошенка, що по цим округам від БПП немає жодного кандидата (тільки проти сина Литвина йде якийся бізнесмен Пухтаєвич). Тобто президент позбавив своїх бізнес-партнерів (див. про фірму «Екран») від боротьби з найретинговішою політичною силою, що носить ім’я Порошенка.
Євген Червоненко (округ №79), знову ж таки не отримав конкуренції від БПП.
Олександр Третьяков (округ №219) отримав ярлик від БПП.
Дмитро Андрієвський (округ №222) отримав ярлик від БПП.

Юрій Ніколов
http://nashigroshi.org/2014/10/03/spysok-mazhorytarnykiv-za-yakyh-ya-b-nizascho-ne-holosuvav/

Я бы добавил сюда еще:
– Лев Парцхаладзе, который идет от БПП
– Братья Дубневычи (Идут по Львову)
– Артур Мартовицький, ПР, Павлоградський округ голосував за закони 16 січня
– Кузьмук Олександр – ПОВНІСТЮ пропитий колишній міністр оборони (пропихають його від блоку Порошенка, нормального фермера зняли з виборів) – Юр’ївський округ.

Оцінити:
ФигняОтлично (Еще не оценили)
Завантаження...
Популярність: 1 015 views


Ви можете слідкувати за всіма оновленнями цієї теми через RSS 2.0 feed. Ви можете залишити відгук, або trackback з вашого сайту.

Оставить комментарий