В Києві судитимуть снайпера «ЛНР» – прокуратура

Это сообщение из категории [ Новости Украины ]

В Києві судитимуть снайпера «ЛНР». Обвинувальний акт вже передано до суду. Про це повідомляє сайт прокуратури міста Києва.

За повідомленням, під час досудового розслідування встановлено, що на початку квітня 43-річний уродженець Луганської області вирішив приєднатися до діяльності терористичної організації «ЛНР».

«Чоловік домовився про зустріч із членами угрупування та прибув до захопленого відділення СБУ в Луганській області, де знаходиться штаб цієї злочинної організації. Він погодився співпрацювати із терористами та вступив до лав одного з незаконних військових формувань. Знаючи, що він має військову підготовку, терористи запропонували йому стати снайпером та видали снайперську гвинтівку Драгунова та патрони до неї», – зазначають у прокуратурі.

Згідно з матеріалами слідства, у період з червня по липень підсудний неодноразово брав участь у бойових діях на території Луганської області, здійснював обстріли позицій українських військових. Після цього під виглядом біженця луганчанин прибув до Києва, де був затриманий СБУ.

Оцінити:
ФигняОтлично (Еще не оценили)
Завантаження...
Популярність: 693 views


Ви можете слідкувати за всіма оновленнями цієї теми через RSS 2.0 feed. Ви можете залишити відгук, або trackback з вашого сайту.

Оставить комментарий