Рецензия на фильм: Тот, кто прошел сквозь огонь / Той хто пройшов крізь вогонь (2012)

Это сообщение из категории [ Рецензия на фильм ]

Личное мнение: Я не буду предвзятым и включать в оценку тот факт, что фильм является Украинским продуктом, безусловно, хорошо, что наши снимают кино. Безусловно, плохо то, как они снимают кино и как государство способствует этому, на этот счет я напишу отдельную статью. Вернемся к фильму, очень не понравилось куча языков в фильме, не понравились переходи из языка на язык посреди предложений. Сама история, хотя и сказано что она снята на основе реальных событий, не впечатлила, как и сюжет. О съемках стоит только молчать, как и о графике. Актеры сыграли более-менее хорошо. Линия мистики в фильме так же ни о чем. В целом, фильм скучная тягомотина, которая не цепляет абсолютно. Предлагаю объективно оценивать фильмы не взирая на страну производителя. Любители отечественного кинематографа обязательно посмотрят.

Личная оценка: 3/10

Оцінити:
ФигняОтлично (0 рейтинг, 6 голосов)
Завантаження...
Популярність: 3 026 views

Ви можете слідкувати за всіма оновленнями цієї теми через RSS 2.0 feed. Ви можете залишити відгук, або trackback з вашого сайту.

2 коментарі для “Рецензия на фильм: Тот, кто прошел сквозь огонь / Той хто пройшов крізь вогонь (2012)”

• ljkhjghf
    14 Травня, 2012, 12:40

фільм – цікавий, найкращий який створювався в Україні!

а якщо автору рецензії подобаються трешові американські фільми, то це його проблема.

p.s. рецензія не обєктивна!

• TranceFM
    14 Травня, 2012, 13:18

Мені, як рецензіату, дуже цікава Ваша думка, але, нажаль, я так і не зміг побачити в Вашому коментарі Ваші обьективні думки про цей фільм. Мені, наприклад сподобався фільм: Пропала грамота 1972 року. Також фільм знято на Україні, містична комедія, дуже цікава. А фільм: “Тот, кто прошел сквозь огонь / Той хто пройшов крізь вогонь”, я не знайшов його цікавим, багато інших кінокритиків цілком згодні з цим. Також, мені не зрозуміло, звідки Ви взяли: “а якщо автору рецензії подобаються трешові американські фільми, то це його проблема.” Якщо Ви особисто не знаєте автора рецензії, тобто мене. Чи Ви вважаєте трешовими американськими кінами такі кіна як:

Сладкий ноябрь
    В погоне за счастьем
    Зелёная миля
    Люди чести
    Заплати другому
    Двухсот летний человек
    Человек дождя

Та сотні інших геніальних, та просто гарний фільмів. То це саме Ваша точка зору і мені нажаль шкода, що Ви вважаєте ці фільми “трешовими”. Також, я хочу зауважити Вам, якщо Ви критикуете коментар, будь-ласка робіть це більш ширше, щоб бачити в чому саме розходяться точки зору. Та публікуйте хоча б декілька фільмів, які Вам сподобались в данному жанрі. Дякую за коментар!